Kunstnerens logbog

Work in progress – kunstnerens logbog

Birthe Havmøllers kunstprojekt ‘Naturen som vi ser eller overser’ er blevet til over lang tid. Over perioden 2012-2017 har kunstneren digitaliserede en del af sine negativer for at integrere billederne i dette projekt. I 2015 hun støtte til indkøb af en printer og har siden da arbejdet med at forfine sit visuelle udtryk. Alle værkerne printes som inkjetprint på bomuldspapir.

Februar 2019. Notat om det online arkiv: De geografiske lokaliteter opgivet i værklisterne, skønt disse ‘obskure steder’ geografiske placering, ikke nødvendigvis har nogen speciel betydning i den større visuelle fortælling.

Da ingen af billederne i dette kunstprojekt har været udstillet endnu, så må alle titlerne på denne hjemmeside betegnes som arbejdstitler, og kunstneren forbeholder sig derfor ret til at ændre dem efter eget forgodtbefindende.

August 2020. Årets ekskursion gik til Ærø.

September 2020. Hjemmesiden har fået en grundig opdatering.

Juni 2021. Årets ekskurtion gik til Vejlefjorden og Nordfyn.

August 2021. Ekskurtion gik til Hjarnø.

November 2021. Syv værker fra denne serie blev udstillet i kunstnerens stue i anledning af fejringen af kunstnerens queer feministiske kunstblog, www.femininemoments.dk’s 18 års fødselsdag.

December 2021. Hjemmesiden får et nyt minimalistisk theme.


[Photo til højre: 2021. Nye print ligger til tørre i havestuen.]

Maj 2022. Skitsen til kunstnerbogen er ved at tage form. Det er et interessant men svært puslespil.